Close

2012/12/26 - Copa Nadal de Tarragona - II Memorial Antoni Duran

Era el dia de Sant Esteve. Un dia d’estar a casa amb els teus, acabar d’omplir els forats pendents de l’àpat de Nadal, gaudint de la família, de l’escalfor de la llar… El Club Natació Tarraco, però, organitza la Copa Nadal de Tarragona que, a més, des de fa dos anys és el Memorial Antoni Duran.

 

Vindria a ser una Sant Silvestre, però per nedadors i nedadores. Un recorregut curt i assequible, dins de la zona de Port Tarraco, amb sortida i arribada a les Escales Reials del Moll de Costa, i on el més important és fer esport, gaudir de l’ambient, i fer una xocolata desfeta una vegada toques de peus a terra.

 

Era la segona vegada que feia fotos a aquesta cursa. El cartell d’enguany el van fer amb una foto meva GRÀCIES!!!), i em feia gràcia tornar-hi. Potser amb menys participants que l’anterior vegada, però amb el mateix bon ambient. En allò que a l’esport afecta, hi havia cronòmetre, jutges i premis; en allò que afecta a la popularitat de la cursa, xocaolata calenta, bon rotllo, i públic amb ganes de veure els seus tirant-se a les fresques aigües del Port de Tarragona.

 

Els resultats estan a la web del Club Natació Tarraco. Jo espero que no hi hagi cap pulmonia i que agradin les fotos que vaig fer.