Close

2022.01.22 - Copa del Món de Ciclocròs a Bernidorm

Jo hi vaig ser!!!!

 

Podria acabar l’entrada així i seria tremendament feliç.

 

No estava acreditat malgrat que ho vaig intentar. En aquest sentit he d’agrair a l’organització de la prova (Momparler Cycling) les atencions i que sempre em van respondre en sentit positiu.

 

Després de molts anys, una prova de la Copa del Món de ciclocròs es tornava a celebrar a l’Estat Espanyol i relativament a prop de casa. No m’ho podia perdre!!! Amb l’amic David Llauradó i la seva family vam anar a Benidorm disposats a gaudir de l’espectacle. Allí ens vam trobar amb l’Unai Yus i la Saioa Olite i la seva família, ex-ciclistes professionals i dels qual vam aprendre moltes coses (del ciclisme i de molts altres àmbits). Va ser un plaer estar amb ells i desitgem tornar-ho a fer. Èrem una colla de 12 precios@s amanants de l’esport i del ciclisme.

 

No m’extendré perquè tinc dues galeries de fotos que ensenyar-vos. Només us diré, que va ser un espectacle majúscul.

 

Primera galeria: la Cursa Èlit Femenina:

 

De fet ja venia de veure la cursa masculina Sub23 que em va servir de banc de proves per la prova femenina. Van participar quasi totes les cracks mundials de l’especialitat: la Marianne Vos, la Fem Van Empel, la Puck Pieterse, la Lucinda Brand, la Silvia Persico entre d’altres. Què podia anar malament? Doncs res. va ser una cursa espectacular, amb una última volta trepidant. Visca el ciclisme femení!!!

Segona galeria: la Cursa Èlit Masculina:

 

Us ho resumiré amb tres noms: Van der Poel, Van Aert i Pidcock. La santíssima trinitat. Lebron, Curry i KD. Només a l’escalfament ja van aixecar passions. De veritat, et passen pel costat i impressionen. Cada pedalada és una inmensitat de potència. Però també d’altres eh: Iserbyt, Sweeck, Van der Haar, Felipe Orts, Kevin Suárez…. I vam aconseguir tenir un 66% del què esperàvem: un duel Van Aert versus Van der Poel amb un Pidcock que no va poder estar al capdavant als moments finals. De veritat mireu les dues últimes voltes (i les de la cursa femenina també); si no us emocioneu és que no teniu sentiments.

Espero que tant aquesta com la galeria anterior us hagin agradat. Jo vaig gaudir molt tirant les fotografies. Això, ja no m’ho treu ningú.