Close

2022/02/05 - Nàstic de Tarragona - Bilbao Athletic

Primer partit que li faig fotos al Nàstic sense el bo del Raul Agné. És denominador comú a molts equips que quan un entrenador no entra bé, no entra bé. Jo no en sé de futbol, no l’entenc, però a mi el Raul m’agradava, em transmetia valors que són propis del Nàstic i m’agradava escoltar-lo. Li desitjo el millor i molts èxits.

 

El Nàstic rebia el filial de l’Athletic de Bilbao. Malgrat no anar massa bé a la classificació, és un equip filial i això vol dir que hi ha qualitat; si a sobre és el filial de l’Athletic, li has d’afegir esperit i identitat.

 

Vaig continuar explotant la banda de preferent a la primera part com el dia de l’Osasuna. És on el Sol allarga la seva presència i m’aprofito d’aquest fet. A més, el contrallum del camp del Nàstic és molt pronunciat.

 

Això és contraproduent per a la quantitat de fotos. Us heu fixat mai que el joc acostuma a desenvolupar-se, majoritàriament, per la zona de les banquetes? Per exemple: Quan el Nàstic defensa el gol de mar, es juga per l’esquerra. Quan ataca el gol de mar, en canvi, per la dreta.

 

Amb qualsevol fotògraf que parleu, us dirà el mateix.

 

Us deixo la galeria que ha resultat. Espero que su agradi!!!