Close

juny 20, 2022

Final de l’OKLliga: Reus Deportiu – Liceo (17/06/2022 – 3r partit)

Liceo de la Corunya

La temporada 2021-2022 de l’OK Lliga ja ha passat a la història. Ha estat la temporada del retorn dels playoff; un format de competició que s’ha demostrat que omple pavellons, que emociona al públic, que incremente el nombre de partits, de retransmissions televisives…vaja, on hi guanya quasi tothom.

El divendres 17 de juny es va acabar l’OKLliga. Va ser un altre partit vibrant d’hoquei. Reus Deportiu i Liceo de la Corunya arribaven amb un 2-0 a favor dels gallecs que havien mostrat una superioritat física insalvable per l’equip del Reus Deportiu.

El tercer partit era un caixa o faixa i els reusencs van preparar l’ambient ideal per posar el 2-1: un pavelló a reventar, uns jugadors recuperats físicament per competir i la il·lusió de deixar emprempta a una final on no se’ls esperava.

Al final, el Liceo va confirmar el seu moment dolç i va guanyar un partit que va tenir de tot: espectacle, rivalitat, polèmica, i hoquei d’alt nivell. Enhorabona als dos equips per la temporada realitzada i desitjar-los un bon estoiu i que es reucperin de les ferides.

La veritat és que vaig prendre la càmera pensant que el partit no em deixaria tirar masses fotos. També volia provar la Gopro per titar una foto general del pavelló. La veritat és que prou bé, però com que no em volia desconnectar del partit, vaig ser bastant onservador; quan torni la competició, provaré nosu angles.

Una vegada més, vaig buscar que les imatges reflectissin els soroll que impregna aquest esport vist en directe. És un soroll que ho dona tot. La veritat és que aquest esport canvia tant sense ell!!! Vaig buscar, una vegada més, extensions al límit, expressions extremes, jugades al vol, alguna curiositat…tinc la sort, o la desgràcia, de no haver de fer fotos correctes i això em permet buscar coses una mica més extremes (hel·lenisme enlloc de classicisme).

Tirant d’ISO a tope, vaig tornar al RAW per poder tirar fotos a 1/1000 i, encara que em surten un pel fosques i amb soroll, amb l’edició trec resultats dignes. Quan tingui un objectiu 2,8 seré una persona una mica més feliç.

Espero que us agradin les fotos. El meu desig per la temporada vinent? Una altra final com aquesta, que pugui assistir als 5 partits de la mateixa, i ampliar els colors de les samarretes d’hoquei del meu catàleg. Això ja no depèn només de mi, o si.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *