Close

2022/09/20 Semifinals de la 43a. Lliga Catalana de Bàsquet ACB

Santa Tecla gloriosa, mare de tots els tarragonins, què tidrem avui per dinar, espineta amb caragolins!!!! Doncs sí, en plena Festa Major, el nou pavelló de l’Anella Mediterrània de Tarragona va acollir la 43a Lliga Catalana de Bàsquet ACB organitzada fantàsticament per la Federació Catalana de Bàsquet i el Patronat d’Esports.

 

Des del meu punt de vista, la instal·lació ha superat amb nota la prova que això suposava. Amb coses a millorar, crec que els tarragonins ens hem donat compte que tenim un molt bon pavelló i que, ara mateix, l’unica cosa que falta és que la ciutat aposti per tenir un equip al màxim nivell. Iep!! Em vaig a mullar. Qualsevol cosa que no sigui portar el nom de Tarragona, no funcionarà. Si s’ha de canviar el nom del pavelló, ha de portar el nom de la ciutat, si volem tenir un club al màxim nivell, ha de portar el nom de la ciutat. Qualsevol altra opció, des del meu humil punt de vista, serà una errada monumental.

 

A lo meu. Per mi el pavelló va superar amb nota els seus serveis cap als fotògrafs. La llum era bona i suficient per treure bones imatges, fins i tot per als meus objectius f4. És veritat que potser cal concentrar més la llum a la pista i enfosquir les zones de públic (com s’està imposant als pavellons ACB), però crec que els fotògrafs que van estar treballant aquest dia ho van fer amb molt bones condicions.

 

L’espectacle basquetbolístic va ser bo. Un primer partit entre el Joventut de Badalona i el Baxi Manresa molt competit i amb dues parts ben diferenciades que es va acabar emportant el club badaloní. El segon partit va ser un Barça, amb moltes cares noves, contra un Girona amb l’alicient del Marc Gasol. Sincerament, crec que el Girona ho farà bé, i el Barça haurà, sense Mirotic, haurà de treballar molt; té la sort de tenir un grandíssim entrenador.

 

Us deixo la galeria de fotos que he triat. Nombrosa, aquesta vegada. Amb varietat en l’edició d’algunes (mireu, estava creatiu, què voleu que us digui). També vaig truere alguns retartas interessants que els he afegit a l’apartat de blanc i negre de la web. Espero que us agradin!!!