Close

2022/12/04 - Nàstic de Tarragona - C. E. Sabadell

Derrota amb polèmica al Nou Estadi. Jugaven el Nàstic de Tarragona contra el Centre d’Esports Sabadell. Vaja, un duel dels de sempre de tota la vida del senyor.

 

El partit va ser dels arlequinats fins que van marcar el gol. A partir d’allí, els jugadors locals es va fer amb el partit i van dominar clarament. L’últim terç del partit el va dominar l’arbitratge per desesperació de l’afició local.

 

Aquesta vegada em vaig situar al lateral, just al costat de la banqueta del Nàstic. Vaig veure com dos fotògrafs del Sabadell se n’anaven al fons i com els de Tarragona se n’aanaven a l’altre fons. Jo, que soc de portar la contrària per sistema, doncs em vaig ficar al lateral. He de dir que el línier que va esgarra-la fins al final….a mi no em va molestar gaire.

 

El lateral et dona més opcions que el fons del camp. El joc a la Primera Federació és molt obert al mig del camp, però no es generen masses ocasions. Necessites d’un bon teleobjectiu i jo, a dia d’avui, soc setmesí en aquest aspecte.

 

Us deixo, a continuació, la galeria que en vaig treure. Algunes , han anat directament al menú de blanc i negre.

 

El proper partit a casa és contra el Barça B. Un altre partit dels que es marquen al calendari a Tarragona. Una nova oportunitat.