Close

2022/11/04 - Reus Deportiu - Igualada. Copa Catalana d'Hoquei

Estem el mes de novembre i encara no havia anat a un partit d’hoquei. En tenia ganes. a més, era un partit especial doncs el Reus Deportiu es jugava la classificació per semifinals de la Copa Catalana d’Hoquei contra l’Igualada, però amb mitja plantilla desplaçada a San Juan per jugar el Mundial d’Hoquei amb les seves respectives seleccions.

 

D’aquesta manera, es presentava al Palau amb un juvenil, un júnior i tres sèniors que juguen a l’equip de Nacional Catalana. Guanyar, ja era una heroïcitat.

I ho va semblar des del primer moment comparant els físics, la garra, i la velocitat dels igualadins que, a més es van avançar en el marcador. El que semblava que acabaria amb una pallissa pels locals, va acabar amb una recordada victòria 5 a 3 amb un destacat paper dels jugadors de la base del Reus.

 

Us deixo la galeria de fotografies que vaig fer. Espero que us agradin, especialment si sou un dels 5 jugadors que vau debutar a nivell d’OK Lliga.