Close

2022/11/06 - Mitja Marató de Tarragona 2022

No m’extendré massa. Us podria explicar que això no estava previst, que anava a fer fotos només als col·legues, que la idea era fer fotos només al pas de davant de casa….la realitat és 2733 fotos fetes!!! Igual el format de penjar-les no és el més còmode, però és el meu. Si no us trobeu, doncs m’ho dieu i us busco (imploro clemència que no m’hi guanyo la vida en això).

 

Les fotos estan tirades des de 3 punts: A l’Avinguda de l’Arquebisbe Josep Pont i Gol (davant de la Guàrdia Urbana), al final del Passeig Marítim (davant del Port Esportiu pels que acabaven els 10K),i al Faro, just a la marca dels 750mts (fent fotos en les dues direccions).

 

Potser que hi hagi algun salt cronològic en les fotos. També hi havia un noi corrent amb un cotxet amb un nen que no l’he posat però tinc dues fotos. també he tret el fill del Pere (ell ja té la foto).

 

 Em sap greu per les persones que potser no surtin. És per dos motius: bé per incapacitat meva, bé perquè correu massa bandid@s!!!!

Fotografies a  l’Avinguda de l’Arquebisbe Josep Pont i Gol

Fotografies al Passeig Marítim (10K)

Fotografies al Faro de Tarragona (I)