Close

2022/11/19 - Nàstic de Tarragona - C.D. Castellón

El líder de la Primera Federació visitava el Nou Estadi. Per tant, una prova de foc pel Nàstic de Tarragona que, malgrat la bona ratxa de resultats, el seu joc no està despertant excessiu entusiasme entre l’afició. És que ho volem tot!!!

 

De fet, el C.D. Castelló va ser clar dominador del partit, demostrant ser un equip sòlid, ben fet i amb un gran nivell a totes les seves línies. Malgrat això, el Nàstic va guanyar remuntant el 0-1 inicial.


Ja fa dies que tinc la sensació que el bo del Raül Agné planteja els partits per arribar sencer a la última mitja hora. I ho aconsegueix.


Fotogràficament vaig tornar a la meva dura pugna contra la llum artificial dels estadis. Treient petroli d’algunes perspectives, la veritat és que des del lateral del camp vaig aconseguir molt millors instantànies que des del fons. O així ho veig jo.


Maleït canvi d’hora, a les 17:00h ja estàvem en penombra. Jo quasi que prefereixo el contrast del sol amb la foscor de la tribuna.


Bé, això és el que en va sortir. Espero que us agradin i que seguim vivint partits tan emocionants com aquest.