Close

2022/11/26 - Catalunya Stars de patinatge artístic

El dissabte 26 de novembre de 2022 es va celebrar el Catalunya Stars. Que què és? Es tracta d’una competició no oficial de patinatge artístic amb els millors patinadors i patinadores individuals i els millors grups xoiu, grans i petits i de categories inferiors, tots catalans.

 

Que de qui és la idea? Doncs no ho sé, però omplir Fontajau per un espectacle així, demostra que va ser una gran pensada.

 

A l’Abril li van tocar dues entrades a una competició de les seves. Una bona oportunitat per a anar a veure l’esport que ella practica. Malgrat el desplaçament, ens ho vam prendre com un dia de festa major: vam marxar després de la seva classe d’escalada, vam dinar on ella va dir, vam prendre el solet com a marquesets…i puntuals a les 15:20h estàvem a la porta perquè ella tenia una visita guiada pels vestidos i interioritats del Cataluna Stars per conèixer els i les protagonistes de l’espectacle.

 

Resultat: Autògrafs, fotos, felicitat. Va arribar que no coneixia a ningú i ara se sap el nom de tothom qui va sortir a la pista, i a mi això m’encanta!!!

 

Jo vaig portar la càmera. No havia estat mai a Fontajau però vaig pensar que tenint equips de primer nivell en bàsquet, doncs que podria fer bones fotos, amb bona llum…i així va ser.

 

És veritat que pel Catalunya Stars posen aquest terra blanc lluent que fa de mirall amb el color parquet de les parets de les graderies, però també entenc que és el millor color perquè la televisió pugui fer lluir l’espectacle. A mi em molestava més l’altaveu que tenia just davant.

 

Anava amb el 70-300 i, per tant, em vaig concentrar molt en primers plans. Què voleu?!?!?! Estava a primera fila!!!! Vaig poder tirar a velocitats decents sense massa soroll i, d’aquesta manera, alguns salts i acrobàcies van quedar prou bé. De fet, de vegades cpngelar massa penso que treu vida a la fotografia (serà que no tinc els objectius per fer-ho). La festa era complerta perquè una de les patinadores, l’Aina Polo, ballava amb el xou petit del Patí L’Aldea; per tant, li he fet un seguiment especial i surt en moltes fotos.

 

Demano disculpes a la resta de grups xous que van participar, Em comprometo a tornar i fer fotos a tothom.

 

Espero que us agradi la galeria que teniu a continuacio. El patinatge artísitic és un esport que no puc anar a veure massa sovint i, per una vegada, ho he pogut fer i amb els millors del món, doncs espero haver estat a l’alçada.