Close

2022/12/31 – Cursa de Sant Silvestre de Tarragona

El 31 de desembre és el dia de la Cursa de Sant Silvestre. A cada poble o ciutat hi ha una cursa. Al matí, a la tarda, a la nit…a Tarragona, també, i l’organitza amb amor i dedicació els Fondistes de Tarragona que (no m’agradaria equivocar-me) és el degà dels clubs de corredors i corredores de la ciutat. Ei, i si no és, doncs per poc serà.

La cursa és una bogeria. No ho dic com una crítica, ben al contrari, és una bogeria per la gran quantitat de persones que hi corren. Hi tenen cabuda els que busquen guanyar, les que busquen una marca personal, els que busquen acabar amb dignitat, les que busquen una foto, les colles d’amics, les famílies, els rens, els barrets de pare noel, els tututs…. Tarragona mola molt i en dies així ho veus!!!

Vaig fer fotos a la sortida i al pont del Serrallo. Mireu. Què voleu que us digui? Per què sou tanta gent a la Sant Silvestre? És impossible fer fotos com, per exemple, a la Mitja!!!! Hi havia moments que pensava: apreta el botó i ja veuràs després que surt. Una bogeria, el que us jo us deia.

Em va fer il·lusió fer fotos ha amics i amigues, a persones que he conegut en aquest món de les curses i, si m’ho permeteu, em va fer especial il·lusió fer fotos a la recent nova record woman de l’Estat Espanyol de marató, la vallenca Marta Galimany.

No estan totes les fotos que són, però són totes les que estan.

ACTUALITZACIÓ DE DATA 08/01/2023: Doncs sí, he de fer un aclariment suggerit per l’amic Albert, fondista i participant a la Sant Silvestre. Jo pensava que la dorsal 50 era la Marta Galimany però l’Albert em fa esment que es tracta de la Marta Camps, atleta de la bonica vila d’Altafulla, i que, anys enrere, va ser campiona del món Màster dels 3000 metres i que, a més, va ser la guanyadora d’aquesta cursa. Per tant, enhorabona a la Marta Camps i enormes agraïments a l’Albert que em permet aclarir dubtes i atorgar els mèrits pertinents. De vegades no sabem el que tenim a prop de casa: una record woman de marató i una campiona del món.