Close

2023/01/24 - Copa del Món de Ciclocròs - Benidorm

Us recordeu de la pandèmia? Jo recordo que gràcies a la pandèmia vaig retornar al flipant món de les clàssiques de ciclisme…i al ciclocròs. Ambdues competicions són exigents per l’espectador, requereixen d’atenció, concentració, afició, però també de la sensibilitat necessària per entendre’ls. O sigui, els insensibles ja podeu espavilar!!!


A Benidorm es va celebrar, el passat 21 de gener, la segona edició de la prova de Copa del Món de ciclocròs. A quatre hores de casa. És una proposta massa bona per deixar-la passar. A més, havien confirmat la presència les grans estrelles de la modalitat: les Van Empel, Alvarado i Pieterse, i els Pidcock, Van der Poel i Van Aert.


Aquesta vegada la fotografia no era la primera opció. L’objectiu era passar un cap de setmana amb amics, i així va ser. Vaig tirar més de 900 fotografies (incorregible!).


Us recomano que veieu les dues curses. Les teniu tant a Teledeporte com a Eurosport. És veritat que el circuit no és el clàssic circuit de ciclocròs; ni pel recorregut, ni per les circumstàncies. Sense fang, sense pluja, sense canvis de bicicleta, sense zones on carregar la montura, és un circuit tècnic però de força i pedal.


Repeteixo, es tracta d’una disciplina del ciclisme apassionant, que et permet veure els corredors i corredores a un metre totes les vegades que vulguis, mentre menges, veus o lligues. Un ambient magnífic.


David, hi tornarem!!!