Close

2023/02/18 - Reus Deportiu - Liceo

A risc de quedar-me sol, el millor partit d’hoquei que es pot veure al Palau és el Reus Deportiu contra el Liceo. Ja sé que el rival és el Barça, però si jo hagués de portar a algú a veure el seu primer partit d’hoquei, el portaria a un Reus contra el Liceo.

 

 

Aquest partit era una reedició de la final de l’OK Liga de la temporada anterior. El Liceo és un equip renovat, en certa manera construïnt-se. El Reus és un equip més consolidat, però molt jove. Malgrat això, aquest és un duel que mai em decepciona, la justa dosi de rivalitat; dosis desbordants de qualitrat i de joc d’atac. Un esdeveniment autèntic.

 

 

El partit va acabar amb empat a 4. El Reus va aconseguir empatar cada gol del Liceo amb un magistral Diego Rojas. Ei, aneu als diaris i segur que hi ha cròniques que ho saben descriure molt millor que jo.

 

 

El ritme de partit et porta a trobar les fotografies. Més o menys he aconseguit trobar-me amb una configuració que em funciona en en el context de llum i velocitat del Palau. Un drama. Igual sacrifico congelació del moviment, però m’agrada la sensació que aconsegueixo. Ei, quan tingui un 2.8 congelaré tot el que pugui, però què voleu que us digui, m’hi estic fent.

 

 

Us deixo la galeria que ha sortit. Espero que us agradi i que em digueu què en penseu. I si en voleu alguna, doncs m’ho dieu que sóc un tiu molt fàcil.