Close

2023/02/26 - Nàstic de Tarragona - Eldense

Quan un equip arriba a dalt de tot, i juga contra un equip que està molt baix, doncs passa el que ha de passar. Desastròs partir del Nàstic de Tarragona que rebia  l’Eldense, líder de la Primera Federació i que, segons el meu parer, ha estat el millor equip que ha passat pel Nou Estadi enguany.

 

Si aneu a les cròniques sabreu que va ser un partit molt fluix del Nàstic, que no ha millorat amb el canvi d’entrenador, i que ha suposat la destitució de l’Iñaki Alonso. Els tarragonins desitgem que aquest mes de sotracs no suposi un fre massa fort per assolir els objectius plantejats.

 

El partit es va jugar a les 12 del migdia. Per mi, pensant en a fotografia, és la millor hora. Igual un diumenge del mes de febrer ve més de gust una calçotada, però jo no en tenia cap programada i vull aprofitar l’oportunitat que tinc. A aquesta hora el Sol està prou ben posat de manera que el terreny de joc està perfectament il·luminat. Era un dia d’hivern i havia plogut pel matí. El cel gris que hi havia mitja hora abans de començar no era un bon pressagi. Però començat el partit, poc a poc el Sol va anar sortint, i ens va fer feliços als fotògrafs habituals.

 

Em sentia un nou ric. El meu dilema era si tirar a 1/1250 o a 1/1600. Si és que sóc un home amb una gran vida interior!!! De veritat, era un gran dia per fer fotos i el meu dubte és si el vaig aprofitar.

 

Aquí us deixo una selecció de fotos del partit. I recordeu que els grans equips també perden.