Close

2023.03.09 - Reus Deportiu - Sporting de Portugal

Nit de Champions al Palau. El Reus Deportiu rebia a un dels milors equips de Portugal, per tant, un dels millors equips d’Europa, per tant, un dels millors equips del món: l’Sporting de Portugal. La seva plantilla és de les millors que existeixen i això van demostrar.

 

Una velocitat tremenda, una intensitat a la que no estem acostumats, un joc físic i directe. Aquestes i moltes més van ser les eines que van utilitzar els jugadors de l’Sporting per intentar guanyar el partit. Un Reus Deportiu sòlid, sobri, endressat, va resisitr els impactes dels jugadors portuguesos i va aconseguir un agredolç empat donat que faltant dos minuts, el resultat era favorable.

 

Situat a la segona fila, les fotos costen més de fer. Caps, braços, la inclinació, la posició respecte la llum del sostre…és molt millor estar a primera fila malgrat que es perd distància. Malgrat això, tinc una sèrie en blanc i negre de la que estic força content; especialment la fotografia que faig a l’apreciat Matías Platero (les teniu a l’espai de la web destinat a les fotografies en blanc i negre).

 

Com sempre, us poso la galeria que n’ha resultat. Com la veieu?