Close

2023/03/26 - Reus Deportiu - Barcelos

Una nova nit de Champions al Palau. Aquesta vegada en un partit trascendental per les aspiracions dels dos equips. Reus Deportiu i l’Óquei Clube de Barcelos havien de lluitar per aconseguir la vistòria que els facilités la classificació per la final a 8.

 

 

Per començar, he de dir que el Barcelos té la roba d’escalfament més bonica de totes les que jo he vist passar pel Palau.

 

 

El Barcelos es va plantar amb un equip físicament imponent, i amb una qualitat tècnica superdotada. El típic equip portigués que havia de posar al límit als jugadors del Reus Deportiu …. i ho van aconseguir. Des dels primers minuts es va veure que no seria una nit fàcil pels locals. Al final, un 1-4 més injust del que sembla, malgrat que molt probablement, el Barcelos va ser l’equip que més coses va aconseguir fer bé per guanyar.

 

Una de les coses bones de fer fotografia esportiva és que pots arribar a conèixer alguna intrahistòria del partit. En aquest cas, es tracta d’un jugador del Barcelos. El Danillo Rampulla va contactar amb mi per privat d’Instagram demanant-me fotografies. Resulta que el seu avi s’havia mort el dia abans i el seus companys d’equip el van fer capità per un dia perquè els liderés cap a la victòria. A més, el Danilo Rampulla va jugar un extraordinari partit marcant un gran gol. Jo li vaig enviar les fotos gustosament i li desitjo el millor. Va demostrar ser un persona humil i propera.

 

 

L’hoquei és un esport molt agraït de fotografiar. De vegades em sorprèn la poca repercusió que té a nivell visual. És veritat que televisivament costa de seguir la pilota, i que perd la intensitat del directe, però a nivell fotogràfic crec que és un esport preciós. Si els pavellons fossin una mica més moderns a nivell de llum i de imatge, les fotos serien espectaculars (les dels bons fotògrafs, eh, les meves continuarien sent el que són).

 

 

Aquí us deico el resum fotogràfic. Vaig intentar defugir de les imatges de jugadors en acció i vaig buscar més composicions grupals, bloquejos, portes enrere i creuaments. El meu professor d’història de l’art diria que serien imatges més hel·lenísitiques.

 

 

Va, que m’estic flipant!!!!a