Close

2023/06/03- Festival de la Secció de Patinatge Artístic del Reus Deportiu

Ja fa temps que em van demanar si faria fotos del festival de la secció de patinatge artístic del Reus Deportiu. La meva filla Abril és una patinadora de la secció i, malgrat el “marron” que es presentava, em va fer il·lusió poder fer fotos de l’esdeveniment.

I així ho vaig fer. Assegut a la llotja com un vip, càmera en mà, vaig poder retratar i retratar. Com sempre passa, després penso que em podria haver mogut, buscar altres enfocaments, etc, però al final es tractava de treure bones fotos de les patinadores i vaig decidir ser conservador.

 

L’encàrrec em va plantejar un dubte: tens material prou bo per treure fotos de qualitat? La resposta era no. No em queixo del que tinc, però he de ser sincer amb mi mateix i si m’encarreguen una cosa així, les meves, he de donar material que puguin aprofitar.

 

Així doncs, vaig decidir buscar (no massa) i molt aviat vaig trobar la gent de Fragmaticos.es. Vaig llegir alguns fòrums, vaig enviar un parell de correus electrònics amb dubtes i, ben aviat, em van donar la seguretat per mirar de llogar un objectiu: el Nikon AF-S 70-200mm f2,8 FL ED VR. Un 2,8!!! Per un preu raonable, un fòrmula 1 a les meves mans.

 

Us explicaré on està la diferència. Quan faig fotos un dia de partit de hoquei, tiro a 1/800 F4-5,6. El resultat no està mal. Al festival vaig tirar exactament igual, a 1/800 però a f2,8…amb la meitat de llum que en un partit de l’OK Lliga. El resultat és brutal. Fotografies amb més llum, més nítides, amb molta menys llum a l’escena. Us demano, si voleu, que compareu aquestes fotos amb les d’un dia d’hoquei.

 

Us imagineu tornant a conduir un cotxe sense direcció assistida? Doncs això és el que faré jo ara.

 

Espero que us agradin. Estan fetes, sobre tot, amb molt de “carinyu” i esperant que les patinadores estiguin contentes. Només publico les fotos de les patinadores individuals. Als grups xou hi ha nenes petites i prefereixo no publicar-les. La secció les tindrà (té quan ho llegiu).