Close

2023/09/16 - 24h del Club Natació Tarraco: Waterpolo

Un altre esport a la galeria: el waterpolo.

 

 

Aquest és d’aquells esports que els mires amb curiositat, als Jocs Olímpics, perquè a nivell estatal se sol competir per medalles, però que no em podia imaginar maig que li faria fotos. Aquestes estan fetes a l’entorn d’una col·laboració que estic fent al club de natació de la meva ciutat: el Club Natació Tarraco. Si aneu a la seva web, veureu que ja han utilitzat fotos d’aquestes col·laboracions i a mi m’encanta.

 

Les 24 hores del club consisteixen en això, en estar 24h nedant o fent activitats aquàtiques sense parar. La meva idea era anar més hores però, xiquets, era Santa tecla, Festa Major de Tarragona, i no es pot estar a tot arreu.

 

El partit va ser entre dos equips del club. Entenc que sènior A i B, i la veritat és que jo vaig acabar esgotat. Ells no, encara algun reia i tot. La veritat és que estic força content de les fotos doncs la llum era terrible per les meves capacitats tècniques i humanes. Crec que encara vaig poder fer alguna cosa i deixar-me anar en l’edició.

 

Espero que us agradin.