Close

2023/09/30 - Sant Fèlix a Vilafranca

Si és 30 d’agost, és Sant Fèlix, i si és Sant Fèlix, es fan castells a Vilafranca.

 

Què passa?!?! Les persones que fem fotografies no podem fer la nostra pretemporada? Feia anys que no anava a Sant Fèlix a veure castells i enguany m’anava bé, feia temps que no en tirava i vaig pensar que em serviria per anar retrobant-me amb la càmera que la tenia una mica oblidada (volgudament oblidada).

 

Una actuació de castells no té res a veure amb un esdeveniment esportiu: molta més gent, molta més dificultat per desplaçar-se i poc moviment. Per mi ha estat un repte i un exercici empàtic cap als fotògrafs que van a les places. M’ha servit per treballar a velocitats més lentes i obertures més petites. M’ho vaig passar bé.

 

Les cròniques les teniu a les webs especialitzades. jo no us puc dir massa perquè, en realitat, pocs castells vaig veure.


Ara ja tinc ganes de tornar allò que més m’agrada de la fotografia: esportistes, pilotes, patins o bicicletes…i si puc incorporar noves disciplines, doncs millor!!!

 

Espero que us agradin. Si no us agraden, aneu al perfil de la Lins Griño que és la gran fotògrafa castellera.