Close

octubre 8, 2023

2023/10/07 – Nàstic de Tarragona – Ponferradina

Nàstic de Tarragona - Ponferradina

2023.10/07 - Nàstic de Tarragona - Ponferradina

Nàstic de TarragonaPonferradina. La Ponferradina. Crec que era un partit primer contra segon. Dona goig parlar en aquests termes i que el Nàstic sigui un dels equips. Per tant, partit difícil i que servi per valorar el nivell dels dos equips.


A l’hora de la veritat, va ser un partit de tu a tu, on ambdós equips van tenir possibilitats de guanyar, i on es va demostrar que a dia d’avui són dos equips en gran forma. Crec que el Nàstic va patir una mica més que la Ponferradina, però el que és cert és que es tracta de dos equips molt sòlids i on el treball dels seus tècnics i jugadors fa que siguin dos dels equips més forts de la categoria. En el cas de la Ponferradina ja s’esperava; en el cas del Nàstic, també però menys i això està molt bé.


Vaig arribar tard, acabant la primera part. Només arribar amb va sorprendre la imatge del nou Estadi. Quasi 8000 seguidors i seguidores granes. Una gran imatge!!! Em vaig quedar a la zona gol de mar; vaig pensar que a la segona part podria fer fotos dels gols si em quedava a on estava. Les hauria pogut fer, però no hi va haver gols. 


Quan et poses a un gol, si no tens “teles” bons, fer fotos dels migcampistes no és fàcil. Aquesta vegada, a més, l’horari del partit provocava un gran contrallum on acabava la part d’ombra. Per tant, em sap greu, però gairebé totes les fotografies que poso són en zona atacant del Nàstic.


Espero que us agradin!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *