Close

2023/11/05 - 32a Mitja Marató de Tarragona

Va, no m’enrotllo que aqui l’important són les fotos. No anava a baixar però el Patronat d’Esports de Tarragona em fa un homenatge fent passar el recorregut de la Mitja Marató de Tarragona per davant de casa. I mons pares m’han ensenyat a respondre amb cortesia, així que em vaig posar davant de la Guàrdia Urbana (en so de pau) i vaig fer foto a tot allò que es movia. 

 

Quan vau passar tot@s, palmera de xocolata i cap al pont del Serrallo i més fotos. Un desgavell: la gent que corria els 10k barrejats amb els de la mitja, de sobte passa un i em dic “aquest ja ha passat abans!!!”. No entenia res. És igual, vaig continuar.

 

3800 fotos en total. i seleccionades, deuen ser unes 800-1000. Us les poso en tres torns: Josep Pont i Gol, Serrallo I (desde que arribo fins que passa el primer de la Mitja Marató, el bo del Kilian Garcia) i Pont del Serrallo II (a partir del Kilian fins la Cèlia Zamora).

 

Espero que us agradin i qualsevol cosa, m’ho dieu. Apa!!

Avinguda Josep Pont i Gol

Pont del Serrallo I

Pont del Serrallo II