Close

2023/11/12 - Nàstic de Tarragona - Sestao River

Un diumenge a les 20:00h no són hores. No són hores. No són hores!!! Però venia el Sestao River, i tots aquells que algun dia vam tenir el PC Futbol 4.0,  vam triar jugar amb el Sestao, alguna vegada, per començar la nostra fulgurant carrera com a mànagers.


Doncs va. Malgrat ser un vespre de novembre, la temperatura no era dolenta. Un punt de fresqueta però que amb un plumes s’aguantava sobradament. El Nàstic venia d’una mala setmana i tothom esperava un bon partit davant dels seus per tornar al camí traçat. La veritat és que el domini va ser total i, malgrat algunes fases on el Sestao amenaçava, jo diria que el partit va ser clarament pels locals.

 

Però quan no estàs del tot fi, doncs es nota i la falta de gol va ser, de nou, l’assignatura pendent. Però a mi l’equip m’agrada, l’entrenador m’agrada i crec que el Nàstic està bé i estarà bé. En quant al Sestao, els desitjo que tot els vagi molt bé i que tinguin una bona classificació. Honest, un club humil, un entrenador que manava i manava bé, un equip treballador, en definitiva, un club que ja em queia bé abans de veure’ls i que ara encara em cau millor.

 

El partit es va jugar amb llum artificial. Buscant els límits de la ISO, vaig voler tirar les fotos un pel fosques i a veure què…. El resultat és el que és. La primera part la vaig fer molt ben acompanyat pel Javier Ochoa, fotògraf i directiu del Sestao River. Bona gent. El partit tampoc va ajudar, doncs es va jugar majoritàriament pel costat de Preferent (trencant així la meva teoria). Només a la segona part, el Nàstic va intentar aproximar-se a les banquetes per atacar l’àrea rival i, d’aquí en va sortir alguna foto correcta.

 

Una vegada més, content d’estar a peu de gespa molt ben acompanyat. Fotògrafs de qualitat dels que s’aprèn molt.