Close

2023/11/12 - Reus Deportiu - Club Patí Calafell

De vegades costa separar la versió d’aficionat a la fotografia de la de seguidor d’un equip. Diumenge es reinugurava la nova versió del Palau d’Esports del Reus Deportiu i el partit escollit per fer-ho era un derbi contra el Club Patí Calafell. A part del canvi de sostre, el rentat de cara ha estat considerable i la pista llueix immaculada, les parets de la pista d’un blanc enlluernador (que no sé quan durarà), i un nou marcador que no farà oblidar el vell i mític marcador que hi havia abans. Queden per canviar les llums (les malignes llums del Palau). Espero i desitjo aquest canvi de llums amb ansietat…i amb una espelmeta a la cuina perquè sigui quan abans millor.

 

Tots esperàvem que la jornada fos una festa pel club. Potser esperàvem massa, o potser oblidàvem que hi havia un equip molt fort al davant i que venia amb moltes ganes de posar aigua al vi. El Calafell té una plantilla forta, intensa i, per la rivalitat, motivada per acabar amb la festa quan abans millor. I prou que ho va aconseguir marxant al descans amb un 0-3 que deixava al públic reusenc ben estabornit. La segona part va servir per retrobar-se amb un equip que sempre s’ha caracteritzat per competir bé. Ara que tot torna a la normalitat pels del Reus Deportiu, crec que la rutina d’entrenaments que donarà poder utilitzar casa pròpia servirà perquè l’equip s’apropi al que els aficionats esperen.

 

Com us deia al començament, el paper d’aficionat s’apoderava de mi, en una lluita entre el dit de la càmera i la gola de l’aficionat. Encara i tot, he pogut treure alguna foto defensable. 

 

Tenia moltes ganes de tornar al Palau a fer fotos d’hoquei. Aquestes no reflecteixen, de cap manera, quant de vibrant és aquest esport. Ja tinc ganes del proper partit.

 

Espero que us agradi la selecció de fotos que he fet.