Close

2023/11/17 - Fase de Tarragona de la Liga Genuine

El cap de setmana del 17 al19 de novembre es jugava la Fase de Tarragona de la Liga Genuine. En concret, es jugava, com ja fa uns anys, al Complex Esportiu de Salou, un recinte fantàstic on aquest esdeveniment llueix amb llum pròpia.

 

Sabeu que és la Liga Genuine? Si no ho sabeu, us ho explico molt resumidament. La Liga Genuine és tota una sèrie de trobades o fases on juguen equips de futbol formats per persones amb altres capacitats. Aquesta iniciativa sorgeix del Nàstic de Tarragona, que presenta la idea a La Liga. Si en voleu saber més, no us podeu perdre el documental fet pel Ram Giner, gran fotògraf de retrats (i moltes coses més) i tiet meu, “El naixement d’una realitat“.

 

Jo no diria que el de menys és el futbol. Precisament, el que diria és que el futbol és el canal perquè totes aquestes persones, esportistes d’elit totes, i el seu entorn, puguin desenvolupar-se lliurement sense complexos. Aquí, la única norma és divertir-se, conviure i fer esport esportivament.

 

Jo no sóc de donar consells, però un dia us heu d’apropar o desplaçar-vos a veure una d’aquestes fases. De veritat, tornareu cap a casa amb un somriure a la cara.

 

Jo vaig fer fotos, preferentment, al Nàstic Genuine. Què voleu?! Són els “meus”. Però em vaig quedar a veure altres partits després. Malauradament només vaig poder estar el dissabte al matí, però va valer la pena.

 

Us deixo les quatre galeries de fotos dels quatre partits que vaig poder fotografiar. Espero que us agradin.

Galeria del Nàstic Genuine contra la Fundación Celta Integra

Galeria de l’Athletic club Fundazioa contra el València CF

Galeria del Girona FC contra la UD Almeria

Galeria del CA Osasuna contra el Còrdoba CF