Close

2024/01/25 - Reus Deportiu - Benfica

Quan vaig veure el partit d’anada de Champions, per la tele, la càmera va fer un barrut a la plantilla del Benfica quan fan la presentació dels equips abans de començar els partits. Vaig pensar: Així qualsevol!!!! La constel·lació de jugadors és espectacular, probablement la millor plantilla d’hoquei de l’actualitat, comparable a les èpoques que el Barça guanyava sense despentinar-se.

 

La qüestió és que hi havia un partit a casa del reus Deportiu i no ens el volíem perdre. El Benfica es jugava molt i el Reus apurava les mínimes possibilitats de continuar viu a la competició. Per tant, objectius diferents, predisposicions diferents, o no.

 

La primera part va ser local. El Reus va plantar cara al totpoderós, però s’intuïa que el ritme era molt alt, tant físic com tècnic. Podria aguantar? Els primer minuts de la segona part van ser determinants. Amb dos fuetades, el Benfica va empatar el 3-1, i a partir d’aquí tot va ser molt complicat. 

 

M’estic acostumant a la nova llum del Palau. Amb el nou joc de leds, hi ha molta més llum, però és llum molt blanca que, unit a les parets blanques de la pista, fa que no m’agradi massa com queden les fotografies. En realitat, reconec que és molt millor per mi i puc tirar fotos a 800 de velocitat, i les puc defensar amb una mínima edició, però és una llum molt dura, molt blanca.

 

Espero que us agradin les que penjo. En tinc alguna amb un filtre “vintage” buscant noves sensacions.