Close

2024/01/28 - Nàstic de Tarragona - Osasuna Promesas

Una altra vegada, l’Osasuna Promesas. Crec que és el club que més he fotografiat contra el Nàstic. L’Osasuna és un equip que em cau bé.

 

Partit amb moltes expectatives pel Nàstic. Es presentava amb una bona dinàmica de resultats que l’havia situat segon a la classificació del seu grup de la Primera Federació. El partit contra l’Osasuna havia de servir per regalar una nova victòria a l’afició.

 

Però guanyar costa molt. Malgrat, almenys des del meu punt de vista, fer una molt bona primera part, només un gol de distància era molt poca renta per relaxar-se. I el Nàstic no ho va fer, però en una jugada que semblava que no havia de ser res, l’Osasuna va marcar l’empat final.

 

Aquest era el primer partit que retrava de l’any. massa temps sense fer fotos al Nàstic. Potser per això en vaig tirar més que mai. Una vegada treballades, veig que he de mirar de trobar l’equilibri entre les zones fosques i les mes il·luminades. El lloc des ‘on em poso a fer fotos m’influeix molt i he d’estar concentrat en jugar amb les velocitats d’obturació. En aquesta sèrie, el 99% estan tirades a 1/800 i crec que els 3200 d’ISO fan la seva feina al màxim.

 

Espero que us agradin. Crec que una se’n va directe a la portada de la web. Ja quan la vaig fer ho vaig pensar sense haver-la vist a la pantalla de la càmera.