Close

2024/02/04 - Reus Deportiu - PAS Alcoy

Partit de la Parlem Ok Lliga jugat entre el Reus Deportiu i el Pas Alcoy. De vegades, quan han passat uns dies, en aquest cas quasi tres, em costa recordar i intentar explicar, encara que per sobre, el que va passar. Després, hi ha casos com aquest en el que dones gràcies a haver sobreviscut.

 

El partit va ser tant emocionant que encara no sé com no hi va haver més d’una crisi nerviosa. La primera part va acabar amb un més que solvent 3 a 1 pel Reus Deportiu que va mostrar un joc dominant generant l’expectativa que aquell partit el guanyaria amb solvència. Il·lusos. Igual que va passar amb el Benfica, la segona part va ser tot el contrari i els valencians no només van remuntar, sinó que es van posar 3 a 4 a falta de pocs minuts. El que per mi va ser una extraordinària reacció tàctica dels locals, el resultat final va ser de 5 a 4 amb un final que es recordarà.

 

Podeu anar a les cròniques de la premsa local i us podreu fer una idea més aproximada de la realitat. jo us deicxo les meves fotografies que, sense aconseguir-ho del tot, intenten captar els moments més grans. He de dir que la tensió del partit em va fer oblidar, a estones, que tenia la càmera a la mà. per favor, no m’ho feu més això!!!!