Close

2024/04/07 - Nàstic de Tarragona CF Fuenlabrada

De nou fent fotos al Nou Estadi. Aquesta vegada un Nàstic de Tarragona contra el C.F. Fuenlabrada. El “Fuenla” (m’encanta).

 

Estarem d’acord que no va ser el millor partit. El Fuenla va plantejar un joc que no li convé al Nàstic que es va veure atrapat davant l’estratègia plantejada. Jo no ho criticaré. Sóc “resultadista”. Guanyar per sobre de tot. Si es pot jugar bé, millor. Però guanyar.

 

Així i tot, el Nàstic va tenir l’encert de marcar un gol que va donar uns tres punts que, vistes les celebracions dels jugadors, van costar molt i han de tenir el valor que es mereixen.

 

De nou fent fotos una altra vegada. Ara feia dies que no en feia i crec que es nota. Vosaltres direu.

 

Per cert, també hi ha alguna foto de l’homenatge al Santi Coch. Jo el vaig veure jugar. Una bèstia. m’he fet gran.