Close

2024/04/20 - Trofeig 15 d'abril de la Canonja - Copa d'Espanya de Ciclisme Junior

El dissabte 20 d’abril es va celebrar una nova edició del Trofeig 15 d’abril de la Canonja. Una prova de ciclisme júnior que forma part de la Copa d’Espanya.

 

Si heu llegit l’apartat de ciclisme de la meva web, una de les coses que em feia especial il·lusió era poder seguir una cursa des de la moto. El somni està mig complert. L’amic David Llauradó em va convidar a anar amb ell amb el seu cotxe doncs havia de portar el metge de la cursa, el Dr. Manel González. I em va encantar.

 

Quasi 200 ciclistes júniors, els millors de l’estat, 29 cotxes d’equip. Havia de ser una cursa moguda i ho va ser. Des de bon començament vam veure averies, anades enrere…i també caigudes. Caigudes dures de veure. El ciclisme és un esport fantàstic, malauradament també per això, i veure nois de 17-18 anys aixecar-se assenyalats per tot arreu i continuar és realment molt il·luminador.

 

El cotxe del metge era el tercer de la fila i, per tant, agafo moltes imatges des del darrera i, les caigudes ens obligaven a remuntar. Per tant, no tinc moltes fotos de cara, però què més dona!!!!

 

Espero que les fotos us agradin, jo m’ho vaig passar genial!!!