Close

2024/05/11 - Nàstic de Tarragona - S.D. Logroñés

El Nàstic de Tarragona va guanyar 2 a 1 a la S.D. Logroñés. Guanyar costa molt i, malgrat que van ser bastant superiors, un gol just abans d’acabar la mitja part va complicar la victòria local. Mireu les cròniques que les fan persones que saben millor que jo com explicar-ho.

 

La qüestió és que aquesta victòria afavoria la millor notícia del diumenge electoral: el Nàstic ja era equip de playoff ja què el Barça Atlètic va perdre contra el Deportivo. Cap de setmana rodó, almenys pels nastiquers.

 

Per mi va ser un dia diferent. Jo no sabia, de cap manera, que el segon entrenador del Logroñés era l’ex-porter Gorka Iraizoz. Un gran!!! En tots els sentits perquè el tiu és enorme i molt amable. Tant, que va permetre que el fusilés a fotografies just després de perdre. Bona gent!!!

 

Amb l’amic Àngel ullate, vam estar maleïnt el contrallum que provoca jugar a mitja tarda de primavera. Tot i això, vaig aprendre alguns recursos que faré servir més endavant.

 

Les fotos intenten ser una crònica del que va passar. Serveixen per detectar l’MVP, els “golassos” i les coses que passen a dins del camp i que potser des de la graderia no s’acaben de veure bé.

 

Ara ja som de playoff. Jo ho gaudiré. Vosaltres?