Close

2024/05/18 - Barça Atlètic - Nàstic de Tarragona

Fer fotos a un estadi d’una organització com el Barça és tota una experiència. El nivell de preparació, organització i control supera el que hom imagina. I no ho dic com una crítica. Al contrari, entens que perquè una cosa tan gran funcioni correctament, necessita que s’hagi previst, prèviament, tots els escenaris, fins i tot per un partit de la Primera Federació. Tot aquest control s’exerceix amb educació i amabilitat, també amb fermesa. És la segona vegada
que anava al Johan Cruyff i, segons la meva opinió, és un estadi magnífic per a les persones que anem a fer fotografies. Agraït a tothom!!

 

Anem al tema. Un desplaçament massiu de tarragonins i tarragonines il·lusionats amb el seu equip. Un desplaçament proper i motivador. El Barça Atlètic sempre és un al·licient per als tarragonins.


El partit va estar a l’alçada de les expectatives. Suposo que el resultat ajuda a donar aquesta opinió. Quan el Nàstic va jugar contra el Depor, vaig dir que havíem vist un partit de Primera Divisió. Crec que en aquest cas puc dir el mateix. El Barça Atlètic és una generació espectacular de jugadors que, sense dubte, estaran a equips de La Liga. Molts us estranyareu, però la Segona Divisió agrairia que pugin dos equips com el Nàstic i el Barça Atlètic, capaços d’oferir un partit tan intens i divertit.


Com a fotògraf vaig tirar de velocitat. Tenia una zona de Sol molt bonica, ja que al ser mitja tarda, les tonalitats eren molt càlides. Bona part del camp era ombrívola però no em causava el contrallum que patim al Nou Estadi de Tarragona. Això fa que estigui força satisfet dels resultats.


No m’allargo més. Aneu a les cròniques del partit. I espero que mireu les meves fotos, que us agradin i que m’ho feu saber (si ho considereu).