Close

2024/05/25 - Nàstic de Tarragona - Rayo Majadahonda

Últim partit de lliga. El Rayo Majadahonda arribava al Nou Estadi per intentar amargar l’esperada festa tarragonina. L’objectiu del Nàstic era assegurar la segona plaça i una millor posició als playoff d’accent, si és que això és possible.

 

Les 19:00h és una bona hora. Vaig decidir posar-me a la zona de Sol del gol de mar. Així, podia fotografies els jugadors de banda esquerra locals que, per la tradició dels sortejos i de les posicions, no tenen molta sortida a les meves fotos. Això també em passa amb el central dret (me’n vaig adonar el dia del Barça Atlètic).

 

El partit va ser un “tostón” considerable, sobre tot i ja no ets un gran amant del futbol. A mi em va semblar que el Nàstic era conscient del partit que li esperava, s’hi va posar bé i va esperar el seu moment. Al final, gol de pilota parada, celebració increïble, tres punt i segona posició.

 

Vaig tenir la sort de encertar on em col·locava. Tant a la primera com a la segona part. Aquests dies, surts del camp amb ganes d’arribar a casa, obrir les fotos a l’ordinador i fluir (perquè flueixes, us ho asseguro).

 

En quant al Nàstic, queden partits molt difícils (em diuen). Guanyar costa molt. Jo procuro recordar-ho sempre.