Close

2024/06/22 - Nàstic de Tarragona - Málaga CF

I fins aquí la temporada 2023-2024. De la manera més cruel i injusta, acaba una temporada que ha estat magnífica. Crec que és indubtable que ha estat una gran temporada la realitzada pel Nàstic de Tarragona. S’ha tingut l’encert de crear una plantilla entregada, a la qual no se li pot retreure res; un equip tècnic treballador i de la casa, que té passió pel que fa i pel club que ho fa; una direcció que sent els colors i que fa el millor pel club; uns treballadors i treballadores que aporten tot el seu valor i professionalitat a l’entitat i crec que es nota; uns voluntaris i voluntàries per la seva amabilitat (sempre amb un somriure) i per últim, una afició que sempre ha estat a l’alçada i que ha donat suport incondicional a l’equip.


Per tant, el còctel era perfecte. Només faltava tenir una mica de sort i que aquesta ens respectés.


Anem al partit? La meva primera idea era fer una entrada a base de “Perquès” però hagués semblat massa “mourinhista”. Volia fer públiques algunes cabòries d’aquest dia: sobre la desmesurada quantitat de mitjans que van venir per seguir al Málaga, l’absència d’autoritats catalanes, la massiva presència d’autoritats andaluses,…però el dubte que em balla ara és el següent: si en una pròrroga, on hi ha un equip que està perdent i que, normalment, serà l’equip més actiu a la banda, apretant i pressionant, perquè l’equip arbitral estava més pendent de la banqueta local? No seria més normal que la banqueta conflictiva fos la que va perdent? Si acceptem aquesta lògica, no serà que…. deixem’ho que m’escalfo.


La veritat és que el Málaga és un tros d’equip. Al nivell del Depor. Al nivell del Barça Atlètic. Al nivell del Córdoba. Al nivell del Nàstic. És una llàstima i una pena que en un esport tan superprofessionalitzat, amb circulars que ho regulen tot, el partit de dissabte tingués tantes qüestions a jutjar.


A continuació teniu el meu resum fotogràfic. Mai he editat unes fotos amb tanta tristesa. No tinc cap foto dels jugadors del Nàstic després del 2 a 2. No s’ho mereixen. Malgrat la magnitud del moment, crec que havia de respectar la seva intimitat. Els ho desitjo el millor als que es quedaran i als que marxaran. Són bona gent, us ho asseguro.


El meu desig és tornar-hi la temporada 2024-2025. Com enguany, però amb l’ascens.