Close

Per fi una mica més de bàsquet. En aquest cas, el Circuit de 3×3 de la Federació Catalana de Bàsquet arribava a Salou, l’endemà de Sant Joan, amb un sol de justícia. Quin pla podia ser millor?

 

Vaig demanar permís a l’organització per fer fotos la mateixa setamana i la resposta va ser afirmativa. El torneig estava perfectament organitzat, es veia d’una hora lluny. Diferents categories, multitud de participants, canalla i pares gaudint d’un matí d’hoquei. Gran ambient.

 

Jo només vai fer fotografies a la categoria Senior Pro tant masculina com femenina. Es va notar des d’un primer moment que totes les persones que hi participaven tenien un alt nivell, nivell EBA la majoria, i això es veia en la qualitat tècnica. El 3×3 permet molt més el contacte que el bàsquet FIBA; això li dona un ritme trepidant als partits; els canvis se succeeixen perquè si no és impossible aguantar -lo. Aquí no hi ha pivots, ni bases ni res. Una mínima tàctica potser sí, però el ritme, la intensitat i l’atac s’imposen a l’estratègia.

 

Era un dia excepcional per fer fotografies: bona llum, els camps ben enfocats, un esport fantàstic. De vegades, et penses que com més a prop estiguis millor, però després te n’adones que els objectius 200 o 300 s’apropen massa i llavors has de posicionar-te molt bé. Però malgrat això, estic content de les fotos, em va agradar l’esport del 3×3 i estaré pendent per intentar seguir algun esdeveniment més, si no és aquest estiu, el vinent.

 

Queda anotat: a l’estiu, 3×3 de bàsquet. Us agraden les fotos?