Close

Bàsquet

Qui m’havia de dir a mi que un dia faria fotografia de bàsquet!!! El bàsquet és l’esport que he practicat tota la meva vida. M’agrada encara ara, segueixo els partits que fan per la tele i miro d’estar al dia de l’actualitat…i dels fotògrafs especialitzats. És un esport apassionant per la seva espectacularitat, però també perquè és intel·ligent i tàctic. Els jugadors i jugadores han d’estar sempre connectades al joc. Per tot això, em va costar llençar-me a fer-li fotografies. Penso que el meu treball no li fa justícia. 

Per les caracterísitiques dels recintes esportius, per la seva velocitat, pels seus moviments, és un esport que m’obliga al màxim a l’hora de fer-li fotos. I així i tot, m’encanta fotografiar-lo i voldria fer-ho més vegades. És veritat que quan has practicat un esport, és més fàcil avançar-te al que succeirà. A mi el que em passa és que sempre marxo pensant que podia haver fet millors fotos. M’esgota. M’encanta.

Per començar, he tingut la sort de tenir les portes obertes per poder fer fotos al club de la meva ciutat, el Club Bàsquet Tarragona.  Espero poder continuar fent-li fotos al CBT i, també, m’encantaria ampliar els colors de les meves fotografies. 

Per tot això, si ets un club de bàsquet, un jugador, una federació o consell esportiu i vols que et faci fotografia de bàsquet, m’encantaria col·laborar amb tu, i estic a la teva disposició. Podem contactar per posar-nos d’acord. Ja veuràs que serà molt fàcil!!