Close

Altres esports

Fotografia esportiva d’altres esports que,per no tenir el seu propi espai no vol dir que siguin menys importants o que requereixin de menys atenció per part meva.

Per exemple, el partinatge artístic, esport al que hi estic vinculat per cula de la meva filla; o els esports extrems com l’skate, que va ser el primer esport que vaig fotografiar just sortir del confinament ja aue tinc un skatepark al costat de casa i podia fotografiar tota la gent del Club Skate Board de Tarragona. També la natació, en piscina descoberta al Campionat d’Espanya Aleví que es va fer l’Anella Mediterrànea de Tarragona, o en aigües mig obertes al Port de Tarragona gràcies al Club Natació Tarraco.

I el tennis, esport que m’encanta veure per la tele, fotografiant dues edicions de la Red Cup Tarragona, o el pàdel, esport molt popular actualment.

I el patinatge de velocitat, i el surf, i he fet waterpolo a la Habawaba, i vull fer rugby, handbol, futbol sala, ciclocross, volei,….i vull ampliar la llista!!