Close

Futbol

El futbol és l’esport més seguit al món. El moviment que hi ha al seu voltant fa que acapari molt més interès que altres disciplines. Això fa que accedir a poder fer fotografia esportiva de futbol sigui francament difícil. Els pocs llocs disponibles estan copats per agències de fotografia vinculades a mitjans de comunicació. Per tant, fer fotografia esportiva de futbol al nivell més alt és un gran repte!!!

Ei, i està bé. Evidentment que m’agradaria poder fer fotos a un camp de primera divisió. No passa res; el futbol no només és això. També hi ha altres divisions, categories de formació, clubs de proximitat. Per sort, quasi cada poble té el seu equip de futbol i això fa que sigui un esport molt accessible a ser fotografiat.

Us he de reconèixer que quan vaig començar, vaig pensar que el futbol el descartaria. Ara que he tingut l’opotunitat de poder anar vàries vegades al camp del Nàstic de Tarragona, us he de dir que m’encanta fer fotos a peu de gespa. Us sento darrera meu i em costa aïllar-me de l’ambient de la graderia, de la tensió del partit. A més, tot i que el terreny de joc és mot gran, l’atenció es concentra en molt pocs metres, i si tens la sort que quelcom passa davant teu, llavors ja és la bomba!!

No vull deixar passar l’oportunitat de dir que la primera vegada que vaig fer fotografia esportiva de futbol, seriosament, va ser al Nàstic Genuine en una trobada de la Liga Genuine que es va fer a Salou.

Si vols que et faci les fotografies dels teus equips o dels teus partits, contacta amb mi perquè em faria molta il·lusió fer-ho!!