Close

Nàstic de Tarragona - San Fernando C.D. (22804/2022)

Si és que no es pot anar així pel món. Partit Nàstic de TarragonaSan Fernando C.D. un divendres a les 21:00h i jo mitja hora abans encara estava a casa. Un divendres caòtic.


Així doncs, vaig arribar just quan els jugadors acabaven l’escalfament, just per fer la foto de l’equip, dels capitans, tota aquesta escenografia que es fa abans de començar a jugar. El partit va començar amb domini del San Fernando però poc a poc el Nàstic va anar guanyant el control del partit. Les cròniques estan als mitjans i, tot i que l’empat és dur perquè el Nàstic va començar guanant, jo crec que no es pot retreure res ni als jugadors, ni a l’entrenador ni al club, doncs ho donen tot.


En quant a lo meu. Què voleu que us digui. Era el primer dia que feia fotos al camp amb llum artifical durant tot el partit. Vaig començar amb el meu estimat 55-200 i abans d’acabar la primera part, em vaig passar al 70-300. Evidentment, m’estic fent a aquest nou objectiu, a la seva velocitat d’enfocament i a treballar tant a prop de joc que està a 50 o 70 metres d’on jo estic.


Mentre anava treballant, no vei que el resultat fos el que jo esperava. Una vegada a casa, penso que encara he pogut salvar el dia. Tot i això, he pogut treure una sèrie de fotos de l’atenció al lesionat porter del Nàstic, Manu García.


Bé, espero que alguna de les fotos us agradi.