Close

Nàstic de Tarragona - U.D. Logroñés (28/08/2022)

I per fi comença la temporada esportiva 2022-2023. Aquesta vegada la inaugura un Nàstic de TarragonaLogroñés. pel que sembla, dos dels grans candidats a jugar la fase d’ascens a la segona divisió. I així ho van demostrar, amb un partit vibrant, molt físic i amb moltes alternances en el domini del joc.

 

A l’entrada anterior ja veieu que vaig fer fotos al partit de pretemporada del Nàstic contra el Saragossa. A mi l’equip m’agrada, és lluitador i una mica més ofensiu que l’any passat. L’equip ha deixat marxar jugadors que li donaven molta solidesa defensiva, però crec que el públic agrairà una vessant més ofensiva, sempre iquant no es perdi l’esmentada solidesa defensiva.

 

Aquesta vegada vaig arribar amb temps i sense incidències. Els jugadors estaven escalfant i vaig tenir l’oportunitat de situar-me i preparar-me per intentar fer bones fotos, parlar amb el companys i conèixer fotògrafs nous per apendre alguna coseta. Vaig veure que n’hi havia més que en altres ocasions que, com així va ser, tendirien a fer fotografies ala zona de camp on ataqués el Nàstic. Jo no és que sigui de portar la contrària, però em va semblar més interssant fer fotos al costat contrari i sol com un mussol, així vaig estar tota la primera part. Fantàstic, cap interferència!!!

 

Aquesta posició feia que, majoritàriament, agafés als jugadors locals d’esquena, però  l’hora de la veritat, crec que estar a la zona de defensa a la primera part va ser una bona elecció. A la segona vaig canviar de camp. Per primera vegada feia fotos al gol de muntanya (merda per deixar-me la Gopro), una altra vegada a l’atac del Logroñés. Em vaig perdre els dos gols locals, però no em vaig perdre el gol de l’empat visitant ni la seva celebració.

 

Vaig treballar a velocitats més baixes que en el partit anterior per intentar reduir el soroll dels meus objectius F4-F4.5 i crec que va estar bé fer-ho. De totes formes, no va ser un dia de llum agraïda per fer fotografies. 

 

Com sempre, us deixo la galeria de fotos amb una selecció de les que em semblen que reflecteixen millor el que va ser el partit. Espero que us agradin