Close

Nàstic – Saragossa. Partit de presentació de la Temporada 2022-2023

Partit de presentació de la Temporada 2022-2023 del Nàstic de Tarragona. Un partit contra un rival difícil, el Saragossa, que juga a la Segona A i que, per tant, era un rival de màxima dificultat.

El partit va semblar que estava acordat prèviament. Una primera part clarament decantada cap al Nàstic, que va marcar tres grans gols. Despés del descans, el Saragossa va dominar el partit i va marcar, també, un trio de gols que va fer pensar que capgiraria el marcador. Al final, empat, penals, guanya el Nàstic que s’emportà el Trofeu Ciutat de Tarragona.

Una vegada més, no em vaig moure de lloc. A un lateral em va semblar que aquell dia podia treure bones fotos doncs el joc era de mig camp. Vaig tenir la mala sort que els sis gols es van fer a la porteria ue tenia més llunyana.

Tot i això, vaig buscar fotos de personatges, de moments, de gestos, també fora del terreny de joc.

Fent-me amb el 70-300, em costa aconseguir l’enfocament idoni.

A continuació teniu els resultats…els meus vull dir.