Close

Redcup Tarragona (Maig de 2022)

A Tarragona es fan coses, i molt ben fetes. La RedCup Tarragona que es juga a les instal·lacions del Tennis Tarragona és un bon exemple.

Aquesta va ser la primera competició que vaig poder fotografiar. Va ser l’any 2019, primer estiu de pandèmia, i en guardo un gran record. La Redcup és una competició que forma part de la ITF World Tennis Tour i que se sol celebrar durant tota una setmana del mes de maig.

 

Excel·lentment organitzada, és un paraídís per a persones que fem fotografia esportiva ja que l’organització és magnífica, les facilitats són màximes, i el nivell tennístic et permet treure bones imatges..

 

Enguany vaig poder fer acte de presència a les eliminatòries de vuitens i quarts de final, en dobles masculins i femenins. Les circumstàncies manen i em vaig perdre les semifinals i finals, que per sort, cada any apleguen un nombrós públic.

 

Van ser dies ideals per fer fotos. ben situat a peu de pista, vaig intentar fer fotos a tots els partits que vaig poder. Em vaig marcar fer un joc per a cada parella i a veure què en trèia. I crec que encara vaig poder fer cosetes xules. Velocitat a tope, diafragma ben petitet i deixant que la ISO faci de les seves, vaig buscar molts més els detalls, que les accions en moviment.

 

El tennis és un bon esport per ser fotografiat. Ara bé, has de tenir paciència, anar joc a joc i punt a punt. Has de preveure què vols fer i esperar que passi. I si no passa, doncs esperar. Jo enguany no ho vaig fer, però deu n’hi do. Vaig intentar tenir, com a mínim, dues fotografies de cada esportista. En una hora i escaig.

 

El meu hàndicap és el soroll de la màquina quan disparo; crec que això em limita de cara a competicions més professionals, però la Redcup m’encanta, i espero poder anar-hi moltes vegades més. I ja que hi sóc, agrair al Sebas Veciana i a tot el seu equip el tracte que sempre em dispensen.

 

Ei, i si puc, en faria d’altres. Depén de vosaltres, per ganes meves no serà. Si us agraden les fotos i voleu que en faci al vostre tornei, o als entrenaments, o quan sigui, contacteu amb mi i segur que ho farem.