Close

Hoquei patins

Que com vaig arribar a fer fotografia esportiva d’hoquei patins? Doncs la culpa és del Jordi Garcia, per una banda, i del confinament per l’altra.

A Tarragona no hi ha cap equip d’hoquei patins. A través del Jordi vaig enviar el meu fill a fer aquest esport al club de la meva ciutat veïna…i rival. I jo content.

L’hoquei patins és un esport elèctric, vibrant, emocionant. Això sí, en directe, perquè la televisió no li fa justícia. Jo diria que perd el 70% de les seves virtuts respecte a veure’l en directe. El soroll de l’stick contra la pilota, el de les rodes grinyolant a les frenades, els xocs contra la “valla”. També com les aficions viuen els partits.

I la fotografia esportiva d’hoquei patins, què? Doncs una de les coses que intento fer és que les meves fotografies ensenyin tot això que us he explicat. Tinc al sort de poder fer fotografies a un dels millos clubs de la OK Liga, amb totes les facilitats i tots els dies que vulgui. I jo el que intento és fer-li justícia amb fotografies emocionants.

Si t’agraden, si vols que vingui al teu club a fer fotografies, si ets esportista i vols fotografies jugant a hoquei, pots contactar amb mi i segur que ens entendrem!!